Pozsár Bence Ceremóniamester - Szeged | Esküvői műsorvezetés

Egy rutinos és profi

CEREMÓNIAMESTER

garancia a tökéletes esküvőre.
BEMUTATKOZÓ
LEGYETEK TI A SAJÁT LAGZITOK

SZTÁRVENDÉGEI!

Az esküvők kicsit olyanok, mint a szilveszteri bulik. Szinte kötelező jól éreznie magát az embernek, ami egyáltalán nem egyszerű egy ilyen fontos napon. Én viszont pont ezt szeretem benne, hogy minden lagziban ott rejtőzik a lehetőség egy felejthetetlen alkalom megteremtésére, ahol az ifjú pár minden percben azt érezheti, hogy ők a sztárvendégei a saját lagzijuknak. A vendégek önfeledten ünnepelnek és a legfiatalabbaktól a legidősebbekig mindenki jól érzi magát, évekig emlegeti azt a bizonyos tökéletesre sikerült esküvőt.

A munkám során mérnöki precizitással hangolom össze a szolgáltatók és a násznép ritmusát, végig kézben tartom az eseményeket, hogy kihozzam a maximumot ebből a megismételhetetlen napból.

Mindent előre leegyeztetünk, a felkészülés időszakában részletesen átbeszéljük többször is a forgatókönyvet, így még a váratlan helyzetek is észrevétlenül megoldódnak.

Kíváncsi vagy, mi fog történni az esküvőtökön?

ÉRDEKEL!
Mitől lesz a lagzitok

FELEJTHETETLEN?

Természetesen elsősorban miattatok, hiszen ez a nap csakis rólatok szól! Én pedig folyamatosan azon dolgozok, hogy minden apró részlet tökéletes legyen, úgy történjenek az események, ahogyan azt ti elképzeltétek.

Segítek összeállítani a forgatókönyvet

AZ ELSŐ PERCTŐL KEZDVE

SZÁMÍTHATTOK RÁM.

A felkészülés időszakában segítek az eddigi tapasztalataimmal összeállítani a tökéletes menetrendet és megválaszolom az összes felmerülő kérdéseteket.

  • Mikor legyen a csokordobás?
  • Mennyi ideig tart egy fotózás?
  • Mit csináljunk, ha elered az eső?
  • Mikor érdemes játszani egy lagzin?

Végig egy Google dokumentumban dolgozunk majd, hogy könnyen meg tudjátok osztani a forgatókönyvet a többi szolgáltatóval is és mindig a legfrissebb változat legyen meg mindenkinek. 

A profi munka alapja a hatékony információáramlás, ezért minden lagzira úgy érkezem, hogy az összes szolgáltatónak viszek egy kinyomtatott példányt a menetrendből, amit a programok kezdete előtt pontról pontra leegyeztetek mindenkivel. Így még időben tisztázni lehet a félreértéseket és gyönyörűen össze tudom hangolni a kollégáim munkáját.

Megalapozom
a jó hangulatot

AZ ÉN FELADATOM, HOGY KÉZBEN TARTSAM

AZ ESEMÉNYEKET.

Már az első megszólalásom alkalmával igyekszem mosolyt csalni a vendégek arcára, hogy jól induljon az esküvő és mindenki örömmel várja a szertartás kezdetét. A vendégfogadástól kezdve irányítom a násznépet, hogy mindenki időben elfoglalja a helyét és pontosan tudja, hogy hogyan fogjuk köszönteni az ifjú párt a szertartás után. 

A ceremónia végeztével a templomajtón, városháza ajtón kilépés vitathatatlanul felejthetetlen pillanata az esküvőknek. 

Ahhoz, hogy ez a jelenet igazán emlékezetesre sikerüljön, gondosan beállítom a násznépet a megfelelő helyre, szétosztom a köszöntéshez a buborékfújókat, virágszirmokat és kiválasztom a megfelelő zenét, ami segít megalapozni a tökéletes hangulatot, felpörgeti a vendégeket.

A kültéri feladatok lebonyolításához egy 100 wattos JBL hangszórót használok vezeték nélküli mikrofonnal, hogy ki tudjam hozni a maximumot ezekből a pillanatokból is és pont olyan legyen minden, mint amilyen a filmekben.

Szerettek játszani?
Én igen!

EGY ÖTLETES JÁTÉK MEGFŰSZEREZI

A PROGRAMOT.

Ez persze nem azt jelenti, hogy kötelező, de ha mégis úgy alakul a helyzet, hogy érdemes lenne feldobni a hangulatot, akkor biztosak lehettek benne, hogy számíthattok rám. 

Nyugi, nem a klasszikus “nadrágszárban tojásgörgetős” vonalon utazom, hanem a szórakoztató, sokszor a násznépet is megmozgató játékokat szeretem. 

A lagzikon mindig az előre megbeszéltek szerint, a pár vérmérsékletéhez, illetve a vendégek hangulatához alakítom a játékok mennyiségét és fajtáit. A kedvenceim azok a játékok, amiknek a végén eredményhirdetés is van (például egy táncpárbaj végén), mert ilyenkor a végletekig tudom fokozni az izgalmakat. A szurkolók hangos bíztatása egy pillanat alatt néma csenddé dermed, amíg ki nem derül a győztes csapat neve, akik aztán önfeledt ünneplésbe kezdhetnek.

Egy játék akkor jó, ha pörgős, érdekes, de ugyanakkor könnyen érthető. Fontos, hogy a vendégek szívesen részt vegyenek benne, de a nézők is jól szórakozzanak közben. Ha ezek mind megvannak, akkor egy jól sikerült játék akár a lagzi fénypontja is lehet!

Love is
international!

ARE YOU LOOKING FOR AN ENGLISH-SPEAKING

MASTER OF CEREMONIES?

Every couple has its own story. Some marry their coworker or classmate, others travel around half of the world before they find the one, with whom they make a perfect match.

During my career, I’ve worked with several foreign brides and grooms, for instance with Mexican and Nigerian wedding guests.

I like wedding parties where there are a lot of foreigners because, in my experience, those who make so much effort to celebrate with the young couple will surely do their best and make a huge party, which will be an experience of a lifetime for everyone. 

So if you’re looking for an English-speaking master of ceremonies, then you’re in the right place. Send me a message and let’s discuss the details!

Mindig nagyon jól esnek azok a

VISSZAJELZÉSEK

amiket a pároktól kapok a lagzi után. Nagyon örülök ilyenkor, hogy a megelőlegezett bizalmukat sikerült végül a munkámmal is elnyernem.
Katinka & Tamás
Katinka & Tamás
"Lead Coder"
„A legjobb döntés volt, mikor felkerestük Bencét. Az előzetes megbeszélések alkalmával átbeszéltük a forgatókönyvet, sok praktikus tanáccsal látott el minket, hogy ne legyen rohanós a nagy nap. Mivel mindent előre pontosítottunk, minden pillanatát megtudtuk élni az esküvőnknek. A lakodalomban ügyelt a hangulatra, hatalmas buli kerekedett. Nem csak minket, de a vendégeinket is lenyűgözte Bence a profizmusával. Jó szívvel ajánlom azoknak a pároknak, akik olyan CM-et keresnek, aki figyelembe veszi maximálisan a pár elképzelését. Nagyon köszönjük Bence!”
Dóri & Balázs
Dóri & Balázs
"Lead Coder"
„A legjobb döntésünk volt, hogy Bencét választottuk ceremóniamesternek. Az előzetes találkozók is nagyon hasznosak voltak, így az utolsó napokban már biztosak lehettünk, hogy az esküvőnk jó kezekben van. Az esküvő napján Bence időben érkezett és a többi szolgáltatóval pontosította a menetrendet. Ezután pedig egész nap és az este folyamán is fenntartotta és fokoztak a fergeteges bulihangulatot. Ezt több vendégünk utólagosan is visszaigazolta. Az első találkozónktól a rendezvény végéig teljes mértékig elégedettek és hálásak vagyunk. Köszönjük! Mindenkinek őszintén ajánljuk!”
Eszti & Norbi
Eszti & Norbi
"Lead Coder"
„Bence nagyon pontos, precíz és a legjobb fej ceremóniamester! Nagyon örülünk, hogy őt kértük fel és hogy egy fantasztikus napot állítottunk össze együtt, illetve, hogy egy ekkora bulit alapozott meg nekünk! Az előzetes találkozóknak hála mindig tudtunk pontosítani. Bence pontos volt és szuperül együtt tudott dolgozni a többi szolgáltatóval is. Bátran ajánljuk, nagyon klassz vele együtt dolgozni és kiválóan koordinál! Köszönjük Bence, neked hála a nagy napon semmi miatt nem kellett aggódnunk, mindent tökéletesen koordináltál, pontosan tudtad mikor mire kell figyelni!”
Adri & Zoli
Adri & Zoli
"Lead Coder"
„Teljes mértékben meg voltunk elégedve Bencével! A legjobb ceremóniamester akinél kívánni se lehetne jobbat. Pontos, precíz és megnyugtat ha kell. A vendégeink közül többen kiemelték, hogy mennyire profi volt Bence. A legjobb döntés volt, hogy Téged választottunk, köszönjük, hogy ilyen fantasztikus munkát végeztél!”
Kata & Gábor
Kata & Gábor
"Lead Coder"
„Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Aki modern, fiatalos, lendületes, humoros lagzit szeretne, Bence az embere! Mi nagyon szépen köszönjük, hogy velünk voltál ezen a számunkra nagy napon. Nagyon élveztük a közös munkát. Lazaságunkat Neked (és persze Mr. Jack Daniels-nek) köszönhetjük. Százszor átélnénk újra ezt a napot! Nagyon hálásak vagyunk mindenért.”
Berni & Bálint
Berni & Bálint
"Lead Coder"
„Bence már az első találkozásunk után meggyőzött minket, hogy a lehető legjobb Ceremóniamestert megtaláltuk, akivel könnyű együtt dolgozni, lazán kezeli a dolgokat, de mégis profi a hozzáállása. Csekély félelmem volt, hogy az idősebb korosztály lázasan ragaszkodik a ``vőfély``-hez, azonban Bence ezt nagyon gyorsan eloszlatta, mert idősebb rokonaink is Bencét kiemelték, hogy mennyire jó hangulatot csinált és öröm volt nézni. Köszönjük szépen még egyszer, hogy nekünk tényleg csak élvezni kellett a nagy napunkat.”
Ivett & Máté
Ivett & Máté
"Lead Coder"
„Egy jó ceremóniamester kötelező kelléke a Nagy napotoknak, és Bence nem csak hogy jó, de egy tapasztalt, életvidám, humoros ceremóniamester, aki garantáltan tökéletessé teszi mind az esküvőtöket, mind a lagzitokat. Köszönettel tartozunk sok munkája, erőfeszítése miatt, amit belefektetett ebbe a gyorsan elmúló, de az emlékeinkben - és a képeken - örökre megmaradó tizenpár órába.”
Piroska & Balázs
Piroska & Balázs
"Lead Coder"
„Szeretnénk neked megköszönni a munkád és hogy ennyire figyelmes és nagyszerű ember vagy! Örültünk neked már a kezdetektől és nem is okoztál csalódást. Ezt így kell csinálni, ahogy te csinálod. Remélem mindig ilyen maradsz - leszel és további sok sikert kívánunk neked! Nagyon köszönünk mindent!”
Bea & Krisz
Bea & Krisz
"Lead Coder"
„Bence a szervezés alatt is folyamatosan egyeztetett velünk, nagyon hasznos tanácsokat adott és segített összerakni a tökéletes forgatókönyvet. A nagy napon pedig minden terhet levett a vállunkról, összedolgozva a tanúkkal, koszorúslányokkal, szolgáltatókkal és profin levezényelte az esküvőt az elejétől a végéig. Ezer hála és köszönet, hogy az esküvőnk valóban életünk legszebb napja lett!”
A közös munkánk egy olyan

FOLYAMAT

ami hat lépésből áll és az a célja, hogy az első találkozásunktól az utolsóig kézben tartsuk az eseményeket, időben kész legyünk mindennel és a stresszelés helyett a kreatív tervezéssel tudjunk foglalkozni.

Megismerkedés

Ilyenkor átbeszéljük a kiindulási pontokat, amire fel tudjuk építeni az esküvő forgatókönyvét. El tudjátok majd mondani, hogy mit szeretnétek a lagzitokon, vagy hogy miben van szükségetek segítségre / tanácsokra.

Szerződéskötés, előleg rendezése

Számlaképes és alkoholmentes szolgáltató vagyok, a szerződésünkben az együttműködésünk feltételei lesznek rögzítve. Innentől kezdve indul a közös munka, ami az esküvőtök utolsó hivatalos programjáig fog tartani.

Forgatókönyv tervezés

A szerződéskötés után együtt megtervezzük az események láncolatát, hogy Ti is lássátok egyben az esküvőtök minden programját és el tudjátok kezdeni a készülődést. Ez nagyon sokat segít Nektek már a felkészülés legelejétől kezdve.

Forgatókönyv véglegesítés

Az esküvőtök előtt két hónappal újra végigmegyünk a forgatókönyveteken, hogy kiderüljön, hogy mivel kell még foglalkozni, miket kell még elintézni a nagy napig. Ilyenkor történik a Játékok és a pohárköszöntők lefixálása is.

Forgatókönyv ellenőrzés

Két héttel a rajt előtt már csak pontosítjuk a részleteket, átbeszéljük az eseményeket. Ez a találkozó segít abban, hogy nyugodtan teljenek az utolsó napok is, ne kelljen aggódnotok apróságok miatt.

Az Esküvőtök

Az esküvőtök napján általában a vendégfogadás előtt 1 órával érkezem és addig maradok, amíg szükség van rám. A két időpont között pedig mindent megteszek, hogy azt érezzétek, hogy jó kezekben- , életetek legszebb napján vagytok.

A Ceremóniamester szolgáltatás ára
2022.06.30-ig történő szerződéskötés esetén:

275.000 Ft

+ útiköltség (ami 100Ft/km-t jelent, ha nem Szegeden vagy Szeged környékén kerül megrendezésre az esküvő).
Az ár tartalmazza az első találkozó utáni 3×1 órás személyes konzultációt (forgatókönyvezést) és az esküvő teljes műsorvezetését a megbeszéltek szerint.
A JÓL SIKERÜLT ESKÜVŐ ALAPJA A

KÖZÖS MUNKA

hiszen együtt fogunk dolgozni a események láncolatának megtervezésétől a lagzi utolsó programjáig.

A trükk az egészben, hogy közben mindenki jól fogja magát érezni, mert egy összeszedett, profi módon levezényelt, jó hangulatú rendezvényen vesznek részt, ahol a szolgáltatók segítik egymás munkáját, az események gördülékenyen követik egymást és a vészhelyzetek szinte maguktól oldódnak meg.

Hiszek abban, hogy az emberek kivétel nélkül jól szeretnék érezni magukat egy esküvőn, ezért nagyon szeretek ilyen környezetben dolgozni.

Szenvedélyem a közönség megnevettetése, megtáncoltatása, ráadásul úgy, hogy csak annyi szerepléssel érjem ezt el, amennyire feltétlenül szükség van.

AJÁNLATKÉRÉS
VÁGJUNK BELE!

KÜLDJ ÜZENETET!

Milyennek képzelitek el az esküvőtöket?
Milyen stílusú lagzit szeretnétek?
Minél több részletet adtok meg, annál könnyebben tudunk elindulni a tökéletes esküvő felé vezető úton!